PREVENCIJA COVID 19

Srbija, Beograd grad, Beograd centar
Objavljen pre 1 mes
ID #28511
Pozvati
PREVENCIJA COVID 19
Srbija, Beograd grad, Beograd centar,
Objavljen pre 1 mes

Opis oglasa

PREVENCIJA COVID 19
Solinola kapi je preparat koji sadrži blagotvornu kombinaciju mineralnih soli za potrebe ishrane kod prehlada, respiratornih infekcija i infekcija digestivnog trakta. Preporučuje se upotreba rastvora za vreme sezonskih virusnih i bakterijskih respiratornih infekcija, kao i digestivnih tegoba izazvanih mikroorganizmima i njihovim toksinima.

Prevencija Covid 19 - 1 do 2 puta nedeljno je dovoljno za zaustavljanje infekcije zbog duge inkubacije kod ovog virusa.Sredina koju Solinola kapi stvaraju nije pogodna za razmnozavanje bilo kog virusa na nivou respiratornog i digestivnog epitela (corona, influenca, rota...).

Upotreba Solinola kapi dala je odlicne rezultate kod potvrdjeno Covid 19 pozitivnih, kao i kod gripa i stomacnog virusa. Solinola oporavlja ćelije epitela, vraća im vitalnost, stvara uslove pogodne za razvoj fiziološke mikroflore i jača organizam u borbi protiv virusa i toksina. Upotrebom na početku prehlada, respiratornih infekcija, infekcija nosa i uha, kao i kod digestivnih tegoba izazvanih mikroorganizmima i njihovim toksinima, brzo vraća epitel u ravnotežu i zaustavlja napredovanje bolesti.
Proizvod je napravljen od najboljih sirovina uvezenih iz Nemačke i Švajcarske. Kategorisan od strane Farmaceutskog fakulteta u Beogradu.
Odobren od strane MInistarstva zdravlja Srbije – rešenje br.14891/2019
Prednosti :
-ne sadrži boje i konzervanse,
-izuzetno je blagog ukusa i mirisa i zato ne stvara odbojnost pri primeni, što je posebno važno kada su u pitanju deca,
-ne postoje interakcije sa drugim lekovima niti dijetetskim proizvodima što ovaj proizvod čini veoma povoljnim za upotrebu od strane hroničnih pacijenata koji koriste veći broj lekova svakodnevno,
-nema kontraindikacija osim preosetljivost na neki od sastojaka,
-nema neželjenih efekata ukoliko se primenjuje prema uputstvu,
-preparat može koristiti cela porodica,
-ovaj proizvod menja nekoliko drugih koji se obavezno nose na put. Pakovanje je 30ml kako bi preparat korisnici mogli nositi sa sobom i kada putuju avionom.

Vise o nama : https://alonamedika.com/solinola/

Za sva pitanja : 069/770679

 

Kontaktirajte oglašivača

  Seller's picture
  Pravno lice
  Datum registracije 1. Apr 2017
  Morate biti ulogovani ili registrovani kako biste kontaktirali oglašivača.
  Pozvati

  Podaci o oglašivaču

  Lokacija na mapi

  Srbija, Beograd grad, Beograd centar
  Beograd