Ovaj oglas je istekao

HERCEG NOVI APARTMAN

Crna Gora
Poslednja izmena pre 1 mes
ID #26905
30.00 €
Stanje: Novo
Tip oglasa: Izdavanje
HERCEG NOVI APARTMAN
Crna Gora,
Izmenjeno 1 mes

Opis oglasa

Opis: Meljine je malo turističko mjesto u crcu Boko-kotorskog zaliva, smješteno u blizini Herceg Novog. Iako je malo mjesto, Meljine ima dugu istoriju, čak je i 100 godina starije od samog Herceg Novog. Ovo je mjesto u kome turisti mogu uživati u miru, prirodnim ljepotama i kristalno čistoj vodi Jadranskog mora.
Ukoliko volite duge šetnje, sigurno ćete uživati u šetnji duž 6 km dugog šetališta „Pet Danica“. Ono povezuje Herceg Novi sa svim obližnjim mjestima do Zelenike. Šetalište je dobilo naziv u znak sjećanja na 5 heroja, svi nazvani po lokalnom imenu Danica, koji su poginuli u II Svetskom ratu. Takođe ga zovu „staza zdravlja“, jer je okruženo kristalno plavim morem na jednoj strani i bogatom mediteranskom vegetacijom na drugoj strani. Tokom šetnje možete se osvježiti na nekoj od brojnih plaža, uživati u kafi ili probati nacionalne specijalitete u nekom od restorana.
Apartman je opremljen sa cetri lezaja,jedna spavaca soba, dnevna soba, kuhinja, kupatilo i balkon. Udaljen je nekih 50 metara od plaze kao i prodavnice, setalista,restorana kao i najnovijeg luk kompleksa Lazarete sa 5 zvjezdica,gdje se moze koristiti bazen,teretana kao i wellness & spa centar


Kontakt email:suzana.vujovic1@gmail.com
Mob Viber WhatsApp +38267879529

 

Kontaktirajte oglašivača

  Seller's picture
  Fizičko lice
  Datum registracije 13. Mar 2019
  Ovaj oglas je istekao, nije moguće kontaktirati oglašivača.
  30.00 €

  Podaci o oglašivaču

  Seller's picture
  Fizičko lice
  Datum registracije 13/03/2019

  Lokacija na mapi

  Crna Gora
  Narodnog Fronta 157