Besplatne psihoterapijske konsultacije

Srbija, Beograd grad, Stari Grad
Poslednja izmena pre 3 ned
ID #20902
1 fotografija
Besplatno
Besplatne psihoterapijske konsultacije
Srbija, Beograd grad, Stari Grad,
Izmenjeno 3 ned

Opis oglasa

Pozivamo vas da se prijavite na besplatne psihoterapijske konsultacije i seanse kao i psihološko savetovanje koje će se održavati individualno, na nedeljnom nivou. Svaki klijent će moći da iskoristi do 5 besplatnih seansi, a ukoliko mu se dopadne nakon tog perioda može da nastavi da dolazi kod nas, u dogovoru sa svojim savetnikom.

U želji da olakšamo onima koji imaju obaveze tokom radne nedelje, organizovali smo da se psihoterapijske konsultacije/savetovanja održavaju nedeljom. Zbog ograničenog broja mesta prednost će imati kandidati koji se prvi jave putem email adrese: office@pscentar.com. Ukratko opišite problem koji vas muči kao koliko imate godina i ubrzo ćemo vas kontaktirati.

Naš cilj da proširimo svest o mentalnom zdravlju i pokažemo kako nije bauk ići kod psihologa i/ili psihoterapeuta. Uz reorganizaciju prioriteta na određeni period i preuzimanje odgovornosti za sopstveni problem i problem postaje rešiv a psihoterapija dostupna.

U ovoj aktivnosti nam pomažu edukanti različitih psihoterapijskih pravaca koji će raditi pod supervizijom iskusnih kolega.

Ono što je bitno da naglasimo da jeste da se ove individualne seanse održavaju isključivo nedeljom, jer smo preko nedelje prebukirani našim tekućim aktivnostima.

 

Kontaktirajte oglašivača

  Seller's picture
  Pravno lice
  Datum registracije 18. Sep 2019
  Morate biti ulogovani ili registrovani kako biste kontaktirali oglašivača.
  Besplatno

  Podaci o oglašivaču

  Lokacija na mapi

  Srbija, Beograd grad, Stari Grad
  Hilandarska 28