Ovaj oglas je istekao

Kurseviprogramiranja.rs - IT ekspert budi

Srbija
Poslednja izmena pre 2 mes
ID #37137
Prodavac nije postavio fotografije Prodavac nije postavio fotografije
Pozvati
Tip oglasa: Prodaja
Kurseviprogramiranja.rs - IT ekspert budi
Srbija,
Izmenjeno 2 mes

Opis oglasa

kurseviprogramiranja.rs je online platforma za sticanje znanja iz oblasti informacionih tehnologija i programa koji se odnose na razne primene računara. Platforma je namenjena kako deci, tako i odraslima. Pre nego što donesete odluku o kupovini kursa, pored opisa kursa, besplatno možete pogledati nekoliko prvih lekcija i proveriti da li je upravo izabrani kurs pravi izbor za Vas.
Kurs koji ste kupili će vam biti dostupan šest meseci od datuma kupovine. Tokom čitavog procesa pohađanja kursa, imaćete podršku mentora, kome ćete uvek moći da se obratite za pomoć ili savet. U tom periodu, kursu ćete moći da pristupite kada god želite i da nastavite sa učenjem gde ste stali.

Neki od kurseva koje možete pronaći na našoj platformi su:
- Python
- SQL
- Java
- Web dizajn
- Word
- Excel
- Adobe Photoshop

Glavna prednost platforme za online učenje jeste što svoje vreme možete da iskoristite kako želite, kao i da učite tempom koji Vama odgovara! Platforma će u svakom trenutku zapamtiti gde ste stali sa učenjem i dovoljno je samo da se ulogujete kako biste nastavili. Takođe, učenje na ovaj način je daleko jeftinije od drugih, tradicionalnijih, metoda učenja.

 

Kontaktirajte oglašivača

  Seller's picture
  Pravno lice
  Datum registracije 13. May 2021
  Ovaj oglas je istekao, nije moguće kontaktirati oglašivača.
  Pozvati

  Podaci o oglašivaču

  Lokacija na mapi

  Srbija