Letnji kamp za decu

Srbija, Beograd grad, Beograd centar
Objavljen pre 4 ned
ID #36450
Pozvati
Stanje: Novo
Tip oglasa: Prodaja
Letnji kamp za decu
Srbija, Beograd grad, Beograd centar,
Objavljen pre 4 ned

Opis oglasa

Letnji kamp za decu
Berlitz škola je osnovana 1878. godine, a program Summer City Camp postoji već trideset godina u Nemačkoj, Austriji, Italiji, Švajcarskoj i u drugim zemljama u Evropi. Zbog toga možemo reći da u takvom načinu rada sa decom imamo najduže iskustvo kada je reč o privatnim centrima za učenje jezika!
Berlitz Letnji Kamp će obogatiti govor i unaprediti veštinu slušanja Vašeg deteta na engleskom i nemačkom jeziku kroz niz zabavnih aktivnosti koje stimulišu dečiju kreativnost.
Neke od aktivnosti na kampu: pevanje pesama na engleskom/nemačkom jeziku, igranje grupnih igara, kreativne radionice crtanja, bojenja, sastavljanja objekata od kartona i raznih drugih materijala, pravljenje sopstvenog pozorišnog komada u kojem će deca glumiti, vajanje, časovi fiskulture sa fitnes trenerom, plivanje i časovi kuvanja.
Predavači na kampusu su specijalno obučeni za rad sa decom i često su i maternji govornici ili na tom nivou jezika na kom se kamp održava.
U grupama će biti najviše po desetoro dece, podeljene prema nivoima znanja i prema uzrastu. Dva predavača po grupi brinu o deci tokom svih nastavnih i zabavnih aktivnosti.
Kamp se održava na najeksluzivnijoj lokaciji u gradu. (British International School).
Početak novog Berlitz letnjeg kampa je 28. juna i trajaće do 31. jula 2021
Berlitz Letnji Kamp predstavlja intenzivno učenje engleskog i nemačkog jezika za decu u našem gradu kroz zabavne aktivnosti od 09-17h . Namenjen je deci i tinejdžerima od 5 do 14 godina.
Vise o nama : https://berlitz.co.rs/letnji-kamp
Sve informacije o letnjem kampu i o rasporedu aktivnosti možete dobiti u našem Centru na Novom Beogradu u ulici Vladimira Popovića 44, na broj telefona 069/305-0054 ili nam pišite na adresu: novibeograd@berlitz.co.rs

 

Kontaktirajte oglašivača

  Seller's picture
  Pravno lice
  Datum registracije 1. Apr 2017
  Morate biti ulogovani ili registrovani kako biste kontaktirali oglašivača.
  Pozvati

  Podaci o oglašivaču

  Lokacija na mapi

  Srbija, Beograd grad, Beograd centar
  Beograd