Ovaj oglas je istekao

PH Minus granulat 1.5 kg

Srbija
Objavljen pre 2 mes
ID #47738
1 - 1 od 2
990.00 RSD
Stanje: Novo
Tip oglasa: Prodaja
PH Minus granulat 1.5 kg
Srbija,
Objavljen pre 2 mes

Opis oglasa

pH-MINUS GRANULAT je sredstvo za smanjenje pH vrednosti vode u bazenima za kupanje.pH-MINUS granulat je kiselo, lako rastvorljivo sredstvo, bez sadržaja sone kiseline.


Posle punjenja vode u bazenu, mora se proveriti njena pH vrednost, da li je voda kisela, neutralna ili bazna. U početku je pH vrednost potrebno proveravati dnevno, a kasnije nedeljno. Idealna pH vrednost je 7,2-7,6.Ako je pH vrednost niža od 7, voda je kisela, što prouzrokuje koroziju metalnih delova na instalacijama i filteru. Kad je pH vrednost iznad 7,6 dolazi do izdvajanja mineralnih sastojaka (bele naslage na bazenu), može izazvati iritaciju kože i oka. Kod povišene vrednosti pH, dezinfekciono sredstvo slabije deluje, što dovodi do problema higijenske ispravnosti vode. pH vrednost vode snižavati sa pH-MINUS granulatom kao regulatorom, da bude 7,2-7,6.

Način upotrebe:
Za sniženje pH vrednosti vode za 0,1 treba rastvoriti 100 g pH-MINUS granulata na 10 m³ vode.
Kod bazena do 70 m³ dodaje se direktno, a u većim bazenima preko dozirnih pumpi.pH-MINUS granulat se rastvara u plastičnoj kanti i sipa po obodu manjih bazena, a preko dozirnih pumpi (veći bazeni) dodaje se kao 5% rastvor, dok pH vode ne bude 7,2-7,6. Zavisno od tvrdoće vode, količine pH-MINUS granulata koje se dodaju, prikazane su u tabeli.

 

Kontaktirajte oglašivača

  Seller's picture
  Pravno lice
  Datum registracije 28. Apr 2021
  Ovaj oglas je istekao, nije moguće kontaktirati oglašivača.
  990.00 RSD

  Podaci o oglašivaču

  Seller's picture
  Pravno lice
  Datum registracije 28/04/2021

  Lokacija na mapi

  Srbija