COUNTERPAIN , CLASSIC 100 GRAMA , GRCKA ORIGINAL KREMA

Srbija, Beograd grad
Poslednja izmena pre 1 ned
ID #48744
1,700.00 RSD
Stanje: Novo
Tip oglasa: Prodaja
COUNTERPAIN , CLASSIC 100 GRAMA , GRCKA ORIGINAL KREMA
Srbija, Beograd grad,
Izmenjeno 1 ned

Opis oglasa

Deluje posle prvog mazanja, Counterpain Classic PharmaSwiss, ima široku primenu kod profesionalnih sportista rešava mnogo brze problem sportskih povreda.

Counterpain Classic 100gr je krema koja ublažava bolove u mišićima zglobovima i reumatske tegobe kao i povrede nastale pri sportskim aktivnostima.

Grčka krema perfektna za kičmene i reumatske probleme. Counterpain Classic kremu koriste profesionalni sportisti. . . a pre svega fudbaleri. Deluje odlično za bolove u mišićima, bolove u zglobovima, bolove u leđima, umirujući artritički bol.

Counterpain – bezbolni krem proizvodi napravljeni od strane lokalnih analgetika iz grupe zajedničkog, mišića i skeletnih poremećaja. Mišićni bol, lumbago, išijasija, reumatizam, bol u leđima i struku, artritis.

Aktivni sastojci su metil salicilat 10,2%, eugenol 1,36% i mentol 5,44%. . . Deluje umirujuće i efekat koji izaziva bolju cirkulaciju krvi, čime nestaje bol u leđima, struku, mišićima i zglobovima. Utrljava se dva do tri puta dnevno na bolno mesto, koža veoma brzo upije i ne ostaju tragovi na odeci. Krema je kupljena direktno iz Grčke.

 

Kontaktirajte oglašivača

  Seller's picture
  Fizičko lice
  Datum registracije 21. Nov 2021
  Morate biti ulogovani ili registrovani kako biste kontaktirali oglašivača.
  1,700.00 RSD

  Podaci o oglašivaču

  Seller's picture
  Fizičko lice
  Datum registracije 21/11/2021

  Lokacija na mapi

  Srbija, Beograd grad
  Pere Cetkovic 26